Keitä me olemme

KIRSI HEISKANEN

kirsi.heiskanen(at)keuruu.fi
P. 040 717 5370
Multiantie 7 (virastotalo, poliisiaseman yläkerrassa)

42700 Keuruu
facebook.com/KeuruunKylat 
www.keuruunkylat.fi  

Kylävoimaa-projektin vetäjänä toimin minä, kaupungissa syntynyt, mutta maaseutuun ja maaseudun ihmisiin ihastunut nainen. Pidän luonnosta, arvostan suomalaista maaseutua ja siellä asuvia ihmisiä. (Huom. Tämä ei toki kuitenkaan tarkoita, etten pidä ollenkaan kaupungista tai kaupunkilaisista - vastakkainasettelu ei kuulu enää näille vuosikymmenille).

 
Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi. Olen ollut työelämässä mukana jo parinkymmenen vuoden ajan, josta markkinointiviestinnän yrittäjänä muutaman vuoden. Asun omakotitalossa maalla. Perheeseeni kuuluu mies, tytär, koira ja kissa. Touhuan paljon omalla tontilla, käyn lenkillä metsässä ja nautin yksinkertaisesta arjesta. Olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja ilmiöistä, luen paljon ja heittäydyn mielelläni keskusteluun em. aiheista.. Poliittisesti ja uskonnollisesti kuulun sitoutumattomien joukkoon.

Tykkään tehdä yhteistyötä ja kuulla mitä kyläläisillä on sanottavaa oman kylän kehittämiseksi. Teemme tätä yhdessä ja meitä on paljon!RIIKKA JOKINEN, mukana projektissa 02/2013-08/2013

Riikka Jokinen on muuttanut Keuruulle vajaa vuosi sitten, hän asustaa Kivijärven kylällä maanviljelijä miehensä kanssa. Yhteiskuntatieteiden maisteriksi valmistunut Riikka on perehtynyt opinnoissaan erityisesti maaseudun kehittämiseen ja hänen toiveissaan onkin tehdä työtä maaseudun ja laajemmin aluekehittämisen parissa vastedeskin. Projektityötään Riikka teki ajatuksella "Toivon, että Keuruun maaseutu on meille maalla asuville hyvä asuinpaikka jatkossakin!"

Uudet mielenkiintoiset haasteet kutsuivat Riikan Suur-Keuruun toimittajan työhön syyskuussa 2013 - hieno juttu, koko Kylävoimaa-projektin "jengi" onnittelee osaavaa nuorta naista!

 

 

 

 

 

PROJEKTIRYHMÄ

Ryhmä toimii projektinvetäjän tukena hankkeen toteuttamisessa; samalla jaetaan hyväksi todettuja käytäntöjä kylien välillä ja tiivistetään muutenkin kylien sekä ihmisten välistä yhteistoimintaa. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvassa: Takana tuulettaa Katri Paananen (Liesjärvi) vieressään Mauri Koskela (Haapamäki) ja Seppo Harjula (Valkealahti). Vasemmalta Liisa Vesterinen (Etelä-Keuruu), Kaarina Koski (Riiho) ja Riitta Pellinen (Koillis-Keuruun HAKA). Edessä Raija Koskela-Drischenko (Karimo) ja Valtteri Tastula (nuoret).

     

TOINEN KUVA "PRORYSTÄ" KOSKA EKASSA EIVÄT OLLEET KAIKKI MUKANA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Saimme vahvistuksia joukkoihin, Jukojärveltä Matin ja Pihlajavedeltä Tomin.
Takana siis: Katri Paananen (Liesjärvi), Liisa Vesterinen (Etelä-Keuruu), Kaarina Koski (Riiho), Raija Koskela-Drischenko (Karimo). Edessä Valtteri Tastula (nuoret), Matti Riihimäki (Jukojärvi), Mauri Koskela (Haapamäki) ja Tomi Hanhiniemi (Pihlajavesi). Tästä kuvasta puuttuvat Seppo Harjula (Valkealahti) ja Riitta Pellinen (Koillis-Keuruun HAKA).


KYLIEN KEHITTÄMISOHJELMAN TYÖRYHMÄN JÄSENET
Kyläkohtaisten kyläsuunnitelmien lisäksi projektin aikana laaditaan kylien yhteinen kehittämisohjelma, josta halutaan kunnalle toimiva työväline kyliä koskevaan päätöksentekoon. Kehittämisohjelman luomiseen osallistuvat kyläläiset yhteistyössä kaupungin viranhaltijoiden kanssa.

Työryhmän jäseniä ovat
Etelä-Keuruu: Tuomo Kivinen ja Tapani Lintula (varalla Marja-Leena Korpinen)

Riiho: Kaarina Koski ja Matti Jokinen
Jukojärven Veikot: Tuomas Kuusela ja Hannu Vuoriniemi
Karimo: Marko Tamminen ja Vesa Kankaanpää
Haapamäki: Antero Pohjonen ja Mauri Koskela
Liesjärvi: Matti Niemelä ja Petri Niemelä
Pihlajavesi: Jyrki Jartti ja Markku Koivuranta

 

"OHRY"

Keuruun kaupungin hallinnoiman hankkeen ohjausryhmä seuraa, tukee ja ohjaa projektin edistymistä. Ryhmä koostuu kyläyhdistysten puheenjohtajista sekä kaupungin ja rahoittajan edustajista. Mukana ovat:
 
Erkki Laakso, Vesuri ry
Erkki Inkiläinen, Riihon Kyläyhdistys ry
Tuomo Kivinen, Etelä-Keuruun Kyläyhdistys ry
Oiva Hanhiniemi, Karimon Kyläyhdistys ry
Veli Koski, ELY-keskus
Paula Pusa, Liesjärven Kyläseura ry
Mauri Koskela, Haapamäen Kyläyhdistys ry
Timo Kosonen, Kyläseura Jukojärven Veikot ry
Eero Laskujärvi, Keuruun kaupunki
Aimo Pellinen, Koillis-Keuruun HAKA ry
Jussi Santaniemi, Keuruun kaupunkiwww.keuruunkylat.fi


Hankkeen rahoittajat ovat: