perjantai 5. huhtikuuta 2013

OPINTOMATKALLE TYKKÖÖSEEN JA RAITINPÄÄN MAITOTILALLE

Kivalla porukalla on aina hauskaa matkustaa ja erityisesti oppia uutta! Kylävoimaa-projektin puolesta järjestetään ensimmäinen kylävierailu huhtikuun 27. päivä. Suuntaamme silloin heti lauantaiaamusta Tykkööseen, josta voimme ammentaa runsaasti vireätä kylätoimintaa myös kotiinviemisiksi. Käypä kurkkaamassa Tykköön-kotisivut, niin tiedät minne olet lähdössä!

Kylävierailun lisäksi tutustumme sellaiseen paikkaan, johon ei joka poika tai tyttö pääsekään. Nimittäin meille esitellään suuri maitotila, joka on 120 lehmän koti ja tuottaa peräti miljoona (1 000 000!) litraa maitoa vuodessa. Raitinpään maitotilasta on lehtiartikkeli, johon kannattaa käydä tutustumassa Satakunnan Kansan -sivuilla. Tässäpä kohde joka sopii niille, jotka ihmettelevät "mistä näitä maitopurkkeja oikein tulee" ja niille, jotka ovat alan ammattilaisia. 


Tule mukaan reissuun! Lähdemme 8:30 Keuruulta ja palaamme 17:00. Vain 50 nopeinta mahtuu mukaan. Ilmoittaudu Kirsille sähköpostitse kirsi.heiskanen(at)keuruu.fi tai tekstiviestillä 040 717 5370. Jos kuva näkyy huonosti avaa tästä esite pdf-muodossa tai pyydä oma kutsu sähköpostitse.

Terveisin
Kirsi, projektinvetäjä 

www.keuruunkylat.fi