maanantai 17. joulukuuta 2012

KYLÄYHDISTYSTEN LOISTAVA JOULULAHJA KOULULAISILLE

Kotimaan talvi on pitkä ja pimeä. Muttei ollenkaan ankea. Siksi siitä kannattaakin nauttia ja ottaa kaikki irti. Voi poltella kauniita kynttilöitä ja loistaa hämärässä itsekin! Nimittäin heijastinliivi pitäisi olla käytössä niin kaikilla kyläläisillä kuin kaupunkilaisillakin. 

Ajatus heijastinliivien lahjoittamisesta koululaisille sai alkunsa syksyn pimeillä, kun projektinvetäjä ohjausryhmineen pohti, mikä olisi hyvä keino lisätä alueella ihmisten turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta. Kylävoimaa-heijastinliivien hankkiminen osoittautui hyväksi ideaksi ja kohderyhmäkin - koululaiset, löytyi yhdessä tuumin. 

Heijastinliivejä ovat lahjoittaneet mm. Riihon, Jukojärven, Koillis-Keuruun HAKA:n, Haapamäen ja  Etelä-Keuruun kyläyhdistykset. Osa liiveistä on jo luovutettu, mutta viimeiset ojennetaan kantajilleen vielä kuluvalla viikolla. Tempauksessa uuden heijastinliivin sai peräti 170 pientä ja vähän isompaakin kulkijaa!

Hauska luovutushetki koettiin maanantaina 17.12. Pohjoislammen alakoululla, kun koululaiset saivat liivit ja poseerasivat ne päällään oman koulun portailla ja pihamaalla. Voi sitä "villiä melskettä, helinää helskettä.." ja olemisen riemua!
Kun lapsilla on hyvä mieli, niin on aikuisillakin. Ja päin vastoin.Lämmin kiitos kaikille kyläyhdistyksille hienosta eleestä ja turvallista matkaa Kylävoimaa-heijastinliivien omistajille!

Terveisin
Kirsi, projektinvetäjä


www.keuruunkylat.fi